Om oss

Om oss

Österlens Hästtransportcenter grundades 1992, och har sitt huvudkontor strax utanför Löderup, öster om Ystad. Företaget drivs av familjen Gunnarsson, där Per-Göran Gunnarsson främst har hand om försäljning, servning av transporter samt bokföring, och Viktor Gunnarssons huvudansvar ligger på försäljning och kontakt med kunder.

Företaget har som nämnt sitt huvudkontor på Gunnarssons gård i Löderup, där det även går att titta på de olika hästtransporterna och släpen som finns till försäljning och uthyrning. Det går även att hyra hästtransporter och släp hos Österlens Hästtransportcenter genom ett flertal ombud i södra Sverige.

Österlens Hästtransportcenters försäljning och uthyrning ligger till största del på hästtransporter av märkena Cheval Liberté och Humbaur, som erbjuder några av de mest populära modellerna av hästtransporter på den europeiska marknaden idag.

Nya modeller fylls på när de finns tillgängliga, och leveranser av hästtransporter sker kontinuerligt. Österlens Hästtransportcenter arbetar utan mellanhänder, och transporterna går därför från tillverkaren direkt till Österlens Hästtransportcenter och sedan vidare till köparen.

Det finns även ett utbud av andra typer av släp hos Österlens Hästtransportcenter. Bland annat går det att köpa och hyra tippsläp, skåpsläp, flaksläp och maskinsläp av märkena Humbaur och Debon.

Läs mer om våra märken